Din mekaniker

Din mekaniker skal kunne yde alt det, der skaber værdi for dig som kunde. Det mener vi, er muligt her hos autobanditten. Billig Pris, høj kvalitet og personlig service er vores fokuspunkter.

Din mekaniker - Erfarende dedikerede

Hos autobanditten er vores intention at finde de mest engageret, dedikerede og talentfulde folk til vores autoværksted. Derfor bruger vi en del tid og ressourcer på at Headhunte de bedste af de bedste mekaniker folk fra samtlige messer og konkurrencer rundt omkring i Danmark inden for autobranchen. Selvom vi påtager os det mål om at få de bedste på vores hold, så kvaliteten er i top, påvirker det ikke vores konkurrencedygtige priser. Vi har nogle af de bedste priser på marked, og det siger vi med en stolthed og en selvsikkerhed i stemmen. Så hvis du har behov for et serviceeftersyn eller en bilreparation, er vores dygtige mekanikere altid klar på at hjælpe dig.   

En mekaniker med personlig service

Her hos os er det vigtigt at du som kunde, får en rar fornemmelse, når du træder ind af vores dør. Det sørger vi for, ved at skabe nogle trygge rammer med en personlig service, der signalerer at dine behov som kunde, er i centrum. Imens vores mekaniker folk har din bil inde til reparation/service, kan du vælge at slappe af i vores lounge. Loungen er pakket med behagelige møbler til fri benyttelse, flere forskellige varme drikkevare, sodavand, kildevand og lækre sandwich som også er en mulighed at få, hvis det lyster . Derudover har vi gratis wi-fi, og hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for hjælp, ligger vores reception lige ved siden af.  

Mekaniker fordele hos os

Vi vil så gerne forkæle vores kunder med så mange mekaniker tilbud og fordele som muligt. Derfor kører vi flere kampagnetilbud i løbet af året, som man kan følge med i på vores facebookside og instagram. Et mekaniker tilbud synes vi skal være merkant anderledes i forhold til de originale priser, og derfor sænker vi priserne på flere af vores serviceydelser, når vi kører kampagnerne. Som en ekstra fordel har vi pensionsrabat for +65 og studierabat på udvalgte reparationer.

Mekaniker klar til at lave et godt tilbud til dig
Mekaniker der reparerer en bil

Hvad koster en mekaniker?

En Mekanikers timeløn er meget varierende afhængig af blandt andet lokation og service. I vores tilfælde bestræber vi os som sagt efter at give dig en billig mekaniker, men som stadigvæk yder en god kvalitet i sit arbejde. Skriv til os her eller ring til os, så giver vi et tilbud til dig.

Mekaniker erviceydelser

Autoværkstedet hos autobanditten kommer godt omkring alle reparationer og serviceydelser inden for de fleste bilmærker, da vi har et kompetent mekaniker personale fra lokale og globale steder fra. Dette giver os en kombination af forskellige erfaringer og i sidste ende et team af mekaniker folk, der kan klare hver en opgave, de får tildelt.   
Som en service tilbyder vi en lånebil, hvis det er en opgave der strækker sig over 1 dag. For at du som kunde ikke vil føle at du mangler din bil, vil vi opretholde din standart af bil og finde en lånebil der matcher din egen. 

Aircondition service

Motor reparation

Undervogns-behandling

4-hjulsudmåling

Gearkasse

Rens og udskiftning af bremser

★★★★★

Servicen er i top, priserne er i bund

Helt igennem fantastisk service, kunne ikke finde et ordentligt kvalificeret sted som havde billigere priser med samme kvalitet.

Birte Birtesen

Google

★★★★★

De lever op til deres navn

Autobanditten fik mig til at føle mig betydningsfuld og tryg da jeg skulle købe bil. Jeg kom hjem med et røverkøb, tak for god service.

Søren Sørensen

Trustpilot

★★★★★

Hurtige resultater

Jeg havde et problem med min gearkasse. De fixede det på 3.5 time. Fantastisk arbejde med gode resultater og hurtig service.

Peter Petersen

Facebook

Kontakt os