Bilforsikring

En bilforsikring mener vi, skal kunne passe til den enkelte kundes individuelle krav og behov. Derfor kan du her hos Autobanditten selv sammensætte din pakke af forsikringer.

1

velkomstbonus
300 kr.

2

Beregn bilforsikring

3

Studie- og pensionsrabat

Bilforsikring hos os

Her hos autobanditten sammenligner vi bilforsikring, som var det prikken over i’et. Det er den sidste finesse, der skal til for at fyldestgøre det perfekte køb/leasing af bil, og derfor mener vi også, det er vigtigt, at du får den rette bilforsikring, der passer til dine behov. Derfor sammensætter du selv din pakke, og vi som eksperter vil stå på sidelinjen og guide dig igennem dine valg. Som tak for at du sætter din lid til os, vil vi så gerne forkæle dig med en velkomstbonus på 300 kr.

Billig bilforsikring og fordele hos os

Billig bilforsikring anser vi som et must til vores kunder, og derfor har vi et mål om at tilbyde de billigste priser på marked, uden at gå ned på kvaliteten af indholdet i vores bilforsikring. Sammenlign bilforsikring priserne fra andre steder mod vores priser. Vi garanterer at med alle vores fordele, kan det bedst betale sig at være hos os. Hvis du er studerende eller pensioneret, og er over 65 år, får du 15 % rabat på hele din forsikringspakke, du har sammensat. Hos os har du også mulighed for at vælge 0 kr. i selvrisiko, så hvis du er meget afhængig af din bil og vælger dette, vil du automatisk stå på prioritetslisten. Prioritetslisten gør, at hvis du får en skade, eller ender ud i et uheld, sørger vi for, at du kommer ud og kører igen hurtigst muligt. 

kontakt 
Giv os et opkald eller skriv til os hvis du har spørgsmål omkring vores bilforsikringer, Specifikke ting du gerne vil ha dækket, eller bare er nysgerrig på noget andet. Vi er også klar på at give dig et uforpligtende tilbud på under 48 timer. 

Hvad koster bilforsikring?

En billig bilforsikring afhænger blandt andet af, hvor mange kilometer du kører pr. år. En anbefaling vi normalt kommer med ud fra vores andre kunders kilometerforbrug, er et estimat på 20.000 km/år, da de fleste kører under det. Du har mulighed for undervejs, at ændre dine informationer så prisen tilpasses dig. Vi ønsker nemlig den perfekte forsikring, pris og standart der opfylder dine ønsker og behov. Derudover forholder vi os til din alder og kørselserfaringer. 

★★★★★

Servicen er i top, priserne er i bund

Helt igennem fantastisk service, kunne ikke finde et ordentligt kvalificeret sted som havde billigere priser med samme kvalitet.

Birte Birtesen
Google

★★★★★

De lever op til deres navn

Autobanditten fik mig til at føle mig betydningsfuld og tryg da jeg skulle købe bil. Jeg kom hjem med et røverkøb, tak for god service.

Søren Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Hurtige resultater

Jeg havde et problem med min gearkasse. De fixede det på 3.5 time. Fantastisk arbejde med gode resultater og hurtig service.

Peter Petersen
Facebook

En oversigt over vores Bilforsikring- pakker

Ansvar

Hvis et uheld opstår i trafikken, og du skader andre personer, deres genstande eller bilen dækker denne bilforsikring. 

 

 

Ekstraudstyr/tilbehør

Hvis der er udstyr/tilbehør, der bliver beskadiget, og som ikke er standard for bilen, dækker denne bilforsikring. Hos os er du dækket helt op til 40.000 kr. som standart. det er selvfølgelig muligt at sætte dækning summen op. 

Forsikring af fører

Hvis du kommer til skade i en soloulykke, hvilket vil sige, der ikke er andre køretøjer indblandet, dækker denne bilforsikring.

 

 

Parkeringsskade

Hvis dit køretøj holder parkeret, og en anden laver en parkeringsskade på den, bliver dette dækket. Du undgår derfor at betale selvrisiko.

Del- kaskoforsikring

Hvis dit køretøj bliver stjålet, fundet beskadiget efter tyveriet eller totalskadet dækker denne bilforsikring.


Kaskoforsikring

Med kaskoforsikring er alt del- kaskoforsikring inkluderet, plus Hvis der opstår en ulykke/uheld, der beskadiger din bil.

Lånebil

Du modtager en lånebil, hvis din reparation overstiger 1 dag. 

Værdiforringelse

Hvis din bil bliver beskadiget, og den har mistet sin værdi, når du sælger den, får du udbetalt et beløb for værdiforringelsen. 

Beregn bilforsikring 
Giv os lidt oplysninger om dig og din bil. Så anbefaler vi de forsikringer, som vi mener, vil være passende til dig. 

Kontakt os