Leasing af bil

Find den pakke der passer bedst til dig når du vælger leasing af bil. Med vores store udvalg af leasingpakker og de konkurrencedygtige priser vi har, kan vi nemt finde en passende pakke til dig. 

Hvad er leasing af bil ?

Leasing af bil er kort fortal i bund og grund leje af bil. Det fungerer således, at du som kunde eller virksomhed betaler en førstegangsydelse, og derefter får stillet din valgte bil til rådighed. løbende vil der fremkomme en fast betaling hver måned i løbet af den aftalte periode. Selve bilen ejes af leasingselvskabet, du er blot en der låner bilen, igennem den leasingaftale der er lavet. Fordelen ved leasing er blandt andet, at du vil danne dig et mere konkret overblik over din biludgifter, da der ikke kommer nogle uforudsete regninger fra værkstedet. Vedligeholdelse og service under perioden du har leasing af bil, er nemlig inkluderet i prisen, det du skal forholde dig til ude for leasingaftalen, er den grønne afgift, dæk, din bilforsikring og det drivmiddel du bruger i din motor.
Der findes flere forskellige leasingaftaler og det kan derfor godt virke uoverskueligt at finde den rette leasingpakke til dig. Derfor er vi Hos autobanditten klar til at guide dig igennem hele vejen frem til din perfekte leasingaftale, uanset om det er privatleasing eller erhvervsleasing.

Pris på leasing af bil - hvad tilbyder vi

De generelle kontrakter inden for privatleasing er som regel sat til minimum 15.000 km. pr. år med en tidperiode på 36 måneder. Vi her hos autobanditten tilbyder en leasingperiode helt ned til 12 måneder. Vores kilometerbeløb går helt ned til 10.000 km pr. år og en mulighed for forøgelses med op til 6000 km. For vi mener i som kunder, skal ha så meget fleksibilitet og frirum i jeres valg af leasing som muligt. Det er vigtigt for os, at i er glade og tilfredse med det vi tilbyder og derfor prøver vi at skabe en billig leasing der er suveræn og som du føler dig sikker på med en følelse af tillid. Tjek vores leasing af bil muligheder ud og Giv os et kald eller udfyld vores Tilbudsformular, så ser vi hvad vi kan gøre for dig.

Prisen varierer meget afhængig af flere forskellige parametre. De 3 generelle parametre er:

Leasing af bil - pakketyper

Privat – leasing af bil

Privatleasing er for dig som gerne vil kunne forudse dine biludgifter og undgå uforudsete udgifter. Ved privatleasing forholder du dig til en fast ydelse hver måned, og alt er samlet i en faktura. Denne løsning er fleksibel, og er et perfekt valg til dig, som godt kan lide at køre i forskellige biler og skifte dem ud efter nogle år. Værditabet på en købt bil er som regel større end udgifterne på en leaset bil i perioden, og der er et mindre kapital bundet, i forhold til hvis du skal købe bil. Et vigtigt parameter du skal forholde dig til, er antal kilometer du forventer at køre. Den månedlige ydelse fastsættes blandt andet på baggrund af antal kilometer.  

Erhverv – leasing af bil 

Erhvervsleasing er igennem tiden, løbende gået hen og er blevet meget almindeligt at benytte sig af for virksomheder. Med en leasing af bil der udelukkende kun benyttes til erhvervsmæssige opgaver, er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget. Med erhvervsleaset biler som også er registreret til privat brug, er fradraget begrænset. Når du benytter dig af erhvervsleasing her hos os, er der 2 leasingtyper du skal vælge imellem finansiel leasing og operationel leasing

Finansiel Leasing af bil

Finansiel leasing er hvor du finansierer din bil igennem leasingselvskabet, hvilket kan være en god erstatning for et standart billån. Man skal være opmærksom på at med en finansiel leasing af bil strukturerer, finansiere og holder du selv styr på alle udgifterne. Leasingformen er billigere, men det betyder til gengæld at risikoen for uforudsete udgifter, er større. Med Finansiel leasing behæfter virksomheden sig på at købe eller sælge bilen efter endt leasingperiode. i sidste ende betyder det, at der egentlig er tale om en afbetaling på bilen end et leje af bilen. Når leasingperioden ender, indestår du for restværdien, som er den værdi bilen har. Du betaler kun for det beløb du mangler at betale af for det fulde beløb uden afgift. 

Operationel leasing af bil 

Operationel leasing er en nem måde at lease sin firmabil. Du skal ikke forholde dig til alle de driftsudgifter, det indebærer at eje en bil, da det indgår i serviceaftalen. Det eneste der skal gøres, er at betale engangsydelsen ved udlevering og efterfølgende et fast beløb om måneden efter aftale. budgetsikkerheden er derfor i top, og du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter. Benzin eller diesel skal du selv betale for og i forhold til skader, er det vigtigt at få den rette bilforsikring, som passer til dine behov.  Når leasingperioden er udløbet, afleverer du bilen tilbage til os, hvor du kan overveje, om du måske vil købe den eller starte en ny periode med leasing af bil. 

Flexleasing

Flexleasing er en leasingform, der gør det muligt at køre på danske nummerplader, uden at betale den fulde danske registreringsafgift. Det foregår således, at du betaler registreringsafgiften procentvis i månedlige perioder ud fra registreringsafgiftens fulde beløb, som er vurderet inden leasingen. Leasingselskabet vil være registreret som ejer af bilen, og du som der leaser, vil blive registreret som bruger. Som bruger betaler du et depositum, som generelt set ligger på 30% af den valgte bils fulde pris (uden registreringsafgift), men hos os kommer procenten helt ned og rammer 20% på udvalgte biler. Kontakt os endelig for at få mere information, vi vil så gerne hjælpe.    

Splitleasing 

Splitleasing er en leasingkontrakt hvor udgifterne deles procentvis op mellem virksomhed og den private person, der skal bruge bilen. Begge parter deles derfor om de udgifter der følger med i leasing af bil. fordelen ved splitleasing er, at virksomheden sparer penge ved at dele udgifterne, og privatpersonen undgår beskatning. Hvis denne leasingaftale skal benyttes, er det en forudsætning at der dokumenteres fordelingen af kilometer og lign. mellem erhvervskørsel og privatkørsel.  

En oversigt over
Vores leasing af bil pakker

Privatleasing

Erhvevsleasing

Flexleasing

Splitleasing

★★★★★

Servicen er i top, priserne er i bund

Helt igennem fantastisk service, kunne ikke finde et ordentligt kvalificeret sted som havde billigere priser med samme kvalitet.

Birte Birtesen
Google

★★★★★

De lever op til deres navn

Autobanditten fik mig til at føle mig betydningsfuld og tryg da jeg skulle købe bil. Jeg kom hjem med et røverkøb, tak for god service.

Søren Sørensen
Trustpilot

★★★★★

Hurtige resultater

Jeg havde et problem med min gearkasse. De fixede det på 3.5 time. Fantastisk arbejde med gode resultater og hurtig service.

Peter Petersen
Facebook

Kontakt os