Din bilforhandler
Brugte biler/nye biler

Vores brugte biler/nye biler

Vi her hos Autobanditten har et bredt udvalg af brugte biler i forskellige størrelser, mærker og priser. Med vores store samling er vi næsten sikre på at finde den helt rigtige brugte bil til dig, og som lever op til dine behov og ønsker. Derudover har vi også et stort omfang af nye biler på vores lager, som du også kan se her på siden.  Den digitale retning er en vej, vi mener er vigtig for fremtidens bilsalg, og derfor har du nu mulighed for at købe biler online. Hvis en bil købes online, giver vi dig 5000 kr. i rabat på dit køb, og hvis du ønsker at spare transporten, er vi klar til at levere bilen til dig inden for 14 dage. 

Din bilekspert

Hos autobanditten tør vi godt kalde os selv for bileksperter. Vi har en del bilmærker, som vi forhandler inden for nye biler og brugte biler. Uanset om du foretrækker en dieselbil, benzinbil, hybrid eller elbil, har vi et stort udvalg, som du kan kigge igennem. Ønsker du en specifik farve eller måske noget helt andet, har vi det til dig. Hvis vi støder på et tilfælde, af en mangel på noget du ønsker, har vi vores indkøbere, som er hurtige på tasterne, og er klar på at bestille det hjem.

Billig biler i tiptop

Prisen på vores biler er presset helt i bund, så du som kunde har et stort udvalg af billig biler, og kun betaler, for det vi mener er nødvendigt. Det har vi gjort, ved at skære alt det unødvendige og overfladiske fra som blandt andet nogle importeringsudgifter, dele af rengøringen og udstyr. Selvom der er skåret i de ekstra ydelser, skal i ikke tro, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og bilen stand. Når du modtager bilen, vil den være grundig rengjort inden- og udenpå af vores klargøringspersonale, og den vil være i en ren og fin tilstand.

Er der garanti på brugte biler

Autobanditten tilbyder garanti med op til 6 år på brugte biler. Vurderingen af garanti er afhængig af pris, alder på bilen og kilometerafstand

Vi vil så gerne hjælpe dig

Hvis du har et krav om et bestemt stykke udstyr, du ønsker bilen skal have, eller en funktion bilen skal kunne, så skriv eller ring til os, så sender vi de tilbud, vi har på de biler, som er udstyret med det du ønsker. Vi er klar til at hjælpe dig!